Får du trette og slitne øyne etter en solskinnsdag i byen, ved sjøen eller i fjellet? Det er kanskje ikke så rart. Når sollys reflekteres i enkelte overflater blir lyset som treffer deg sterkere og oppleves mer intenst. Solbriller med polariserte linser gir deg bedre sikt og økt komfort. Også i skyggen.
Se utvalget av polariserte linser og briller! 

Polariserte linser

Overflater som snø eller vann reflekterer nesten alle UV-A og UV-B strålene fra solen som gjør at det kreves ekstra beskyttelse. Et par solbriller med polarisert glass vil redusere gjenskinnet og justere bort ubehagelige refleksjoner. Polariserte linser gir også økt fargeklarhet, forbedret kontrast og gir en naturlig fargegjengivning av omstendighetene.

De polariserte linsene fra Northug har Revo-speilbelegg. De bruddsikre polykarbonatglassene er oleohydrofobisk behandlet slik at du er godt rustet under aktivitet. Dette gjør at linsene beskytter deg mot både vann, dugg og smuss. Linsene er godkjent i henhold til CE-krav og holder CE EN166-standarden slik at eventuell skadelig UV-stråler blokkeres.

Øynene dine har behov for beskyttelse mot solen, også i skyggen. Det finnes skadelige UV-stråler som trenger gjennom skylaget på overskyete dager. Polariserte solbriller vil gi deg beskyttelse mot disse. Solbrillene vil ikke oppleves for mørke i skyggen og de vil oppleves svært behagelig i et varierende skydekke. 

Se utvalget her!

Spesielt egnet for bruk ved sjøen

Visste du polariserte solbriller bidrar til at du kan se under vannoverflaten? Våre linser fjerner så mye som 99% av gjenskinn i vannet, og gir deg et klarere syn slik at du se viktige detaljer i sjøen.

Handlekurven din

×
Select Language