Ikke tenk på lyset, la brillene tenke for deg!  

Er du ofte i aktivitet fra morgen til kveld, eller kanskje i skiftende vær? Ofte opplever vi at lysforholdene endrer seg under både korte og lange treningsøkter. Det kan gå fra ettermiddagssol til kveldssol, eller fra sol til regn. Har du ikke med deg flere solbriller på tur vil en fotokromatisk solbrille være løsningen.
Se utvalget av fotokromatiske linser og briller! 

Fotokromatiske linser

Kort fortalt er fotokromatiske linser selvjusterende. Linsene er sensitive mot UV-stråler fra solen som gjør at linsene endrer seg ved skiftende vær og lysforhold. Dette gjør at du slipper å ta av og på solbrillene, eller ha med deg flere solbriller. Du slipper å tenke på hvilken solbrille som er best egnet, og lar solbrillene gjøre jobben for deg.

Fotokromatiske linser fra Northug justerer mengde lys automatisk etter forholdene. Den dekker beskyttelseskategorien 0-3, hvor linsene går fra å være helt klar til mørk etter lysforholdene. Lysgjennomslippet varier fra 16% til 84%. Ved mye sol og sterkt lys reduseres lysinnslippet og brilleglassene blir mørkere. De bruddsikre polykarbonatglassene er oleohydrofobisk behandlet slik at du er godt rustet under aktivitet. Dette gjør at linsene beskytter deg mot både vann, dugg og smuss. Linsen er godkjent i henhold til CE-krav og holder CE EN166-standarden slik at eventuell skadelig UV-stråler blokkeres.

I tillegg kommer linsene fra Northug i ulike farger slik at du kan tilpasse dine briller etter ønsket utseende og etter ønskede egenskaper. Med SwiftClick-teknologien fra Northug kan du enkelt skifte linser på dine Performance-briller. Vi leverer både High og Regular-linser, i størrelsen Standard og Narrow.  

Se utvalget her!

Utviklet og testet av Petter Northug.

Sammen med Bård Eker og Petter Northug har Northug utviklet briller og linser med slående design og funksjonalitet i verdensklasse. Linsene i Northug Performance Collection er av svært høy kvalitet og beskytter mot fremmedlegemer som sand, støv, insekter og steinsprut. Dette er briller som tåler å brukes, skikkelig!

Handlekurven din

×
Select Language