Velkommen hjem til Petter! 

I YouTube-serien “Klarna Drops By” besøker Klarna ulike kjendiser i hele Norden for å se hvordan de bor. Denne gangen er det Petter Northug som ønsker Klarna velkommen til leiligheten sin i hovedstaden.
Se hele episoden på Youtube her! 

Northug Eyewear

Northug Eyewear er utviklet i samarbeid med Petter selv. Toppserien Performance har vi designet og utviklet sammen med Norges mest kjente industridesigner Bård Eker. Brillene og linsene i Northug Performance Collection er av svært høy kvalitet og beskytter mot fremmedlegemer som sand, støv, insekter og steinsprut. Dette er briller som tåler å brukes, skikkelig!

Vi har senere lansert blant annet vår rimeligste sportsbrille, Sunsetter, og solbrillene Daycruiser og Streetcruiser, produsert av 99% fiskegarn. Disse finnes både med og uten polarisert glass. 

Se utvalget her!

Northug Sportswear

I mars lanserte vi første del av SS22. Den nyeste vår-og sommerkolleksjonen består av kule, tekniske plagg for både hobbymosjonister og toppidrettsutøvere. Her finner du blant annet nyheter som Lyngdal og Melhus. Nye farger av bestselgerene Oslo og Oppdal og nye, bedre utgaver av Lake Placid-serien. Følg med videre for enda flere nyheter! 

Kolleksjonen er testet, godkjent og brukes daglig av Petter i alle slags aktiviteter og er utarbeidet for deg som er opptatt av kvalitet, funksjon og smarte detaljer. Mange av plaggene er laget av 100% resirkulert polyester!

Se utvalget her!
Spar 20% på utvalgte produkter fra den nyeste kolleksjonen og enkelte solbriller
Klarna x Northug

I samarbeid med Klarna ønsker vi å tilby deg 20% rabatt på et utvalg av varene fra garderoben til Petter. Benytt rabattkoden "Klarna20" i kassen vår, eller handle i Klarna-appen. Her finner du et utvalg solbriller, undertøy og hodeplagg til rabattert pris. Tilbudet er tilgjengelig til og med 30. april. 

Se gjeldende produkter her!

Handlekurven din

×
Select Language