PERFORMANCE SILVER 3.0

Vi introduserer vår neste generasjons Performance brille:


PERFORMANCE SILVER 3.0

Designet med en ultimat kombinasjon for ytelse, komfort og bærekraft. Den nye Silver 3.0 er en rammeløs brille med overlegen linsekvalitet. Med brillens kvaliteter vil de kunne følge deg gjennom alle dine eventyr, uansett hvor tøft det blir.


BÆREKRAFTIG RAMMELØST DESIGN

Brillen er laget av Arkema Rilsan G850. Et bio-basert materiale med 45% fornybart biologisk materiale som reduserer karbonavtrykket med 46% sammenlignet med fossilbaserte plastmaterialer. 

Brillen er lett, fleksibel og samtidig utrolig holdbar. Rammen er konstruert for å tåle stress, brudd og kjemikalier, samtidig som den opprettholder sine egenskaper i et imponerende temperaturområde fra -30 til +50 grader. 

Med disse egenskapene er ikke bare Silver 3.0 designet med bærekraftig materiale, men de er laget for å vare som gjør at du slipper å handle unødvendig mange par med briller.


OVERLEGEN OPTIKK

Silver 3.0 leveres med sprøytestøpte polykarbonat linser av høy kvalitet. Utformet for å gi deg den beste visuelle opplevelsen. 

Med UV400 beskyttelse, singel sylinder formet linse for utmerket perifert syn, oleo-hydrofobisk beskyttelse på utsiden og antidugg behandling på innsiden, er du alltid godt beskyttet uansett værforhold.

Brillen har et lysgjennomslipp på 13-16% (kategori 3) og REVO speilfarging med filtrering av blått lys, slik at du får klar og skarp sikt uansett aktivitet.


ULTIMAT KOMFORT OG JUSTERING

Med tre-trinns tilt funksjon på brillestengene kan du enkelt tilpasse vinkelen på linsene for optimal passform og luftgjennomstrømning.

 

ALT DU TRENGER, INKLUDERT

Våre solbriller leveres komplett med hardcase for beskyttelse, microfiber bag for enkel oppbevaring og transport, samt en pussefille for å holde linsene rene og klare.

Med Performance Silver 3.0 er du klar for eventyrene som venter deg.