Velg treningsklær med Quick-Dry for en optimal treningsøkt.

Under trening kan svetteproduksjonen din være opptil 20% høyere enn normalt og utgjøre så mye som 3-4 liter fuktighet i timen. Under aktivitet er det viktig å holde seg tørr og komfortabel!

Quick-Dry finnes i både syntetiske og naturlige materialer. I våre treningsklær bruker vi som regel polyester, ofte opptil 100% resirkulert. Fordelen med polyester er at det er slitesterkt og formfast, og gjør at plagget tørker ekstremt fort. Både under aktivitet og etter klesvask.

Ved at plagget har fuktabsorberende og transporterende egenskaper vil du holde deg tørr lenge. I tillegg til at plagget reduserer hudirritasjon vil du beskytte både hud og muskler. Viktigst av alt bidrar plagget til å regulere kroppstemperaturen slik at du kan holde deg i aktivitet lenger. Sist, men ikke minst, vil plaggene minimere svettelukt og dempe eventuelle svetteringer. 

Northug Sportswear er utarbeidet for deg som er opptatt av kvalitet, funksjon og smarte detaljer. I tillegg vil du se svært bra ut på trening.

Du kan trygt vaske treningstøy fra Northug gang på gang. Følg vaskeanvisningen på plaggene, og dropp tøymykner. Visste du at tøymykner kan skade funksjonaliteten i treningstøyet?

Resirkulert polyester

Ved å benytte resirkulerte materialer kreves det mindre energi, vann og kjemikalier enn ved produksjon av nye materialer. Ved resirkulering vil også avfallet brukes til noe fornuftig. Dette hindrer avfallet å havne i f. eks. naturen.