NORTHUGPetter Northug er olympisk mester og 13. ganger verdensmester. Han drives av et brennende konkurranseinstinkt, og produktmerkevaren Northug er basert på hans enorme idrettskarriere i skisporet. Petters nådeløse vinnerinstinkt gjenspeiler seg i detaljene i produktene fra Northug. Kombinasjonen av optimal passform, rått design, robust kvalitet samt teknologiske nyvinninger, sikrer deg maksimal ytelse og legger til rette for at du skal kunne oppnå ditt mål.

Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix / Northug

DESIGNET I NORGE

""Vi har jobbet tett sammen med Northug om utviklingen av sportsbrillene Performance. Han har mange gode ideer, og vi har virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet."

- Bård Eker

Northug Eyewear Performance er designet av norges mest kjente industridesigner, Bård Eker.

Eker er kjent for å ha designet blant annet båtmerket Hydrolift, sportsbilen Koenigsegg og motorsykler for Ducati – alle symboler på slående design kombinert med funksjonalitet i verdensklasse. Disse egenskapene går igjen også i brillene.

Northug Sportswear er også i sin helhet designet i Norge, av et designteam som leverer det ypperste av teknisk design, rettet mot aktive og kresne utøvere. Her er "alt" tenkt på slik at bruksegenskapene er på topp. Disse egenskapene går igjen i all funksjon og detaljer i Northug Sportswear.

Handlekurven din

×
Select Language