Om oss

Merkevaren

I skisporet levde Petter Northug for å bli best. For å lykkes gikk han sin egen vei. Det er denne filosofien som danner grunnlaget for Northug Sportswear og Northug Eyewear. Vi er ikke her for å være som alle andre. For å tilpasse oss. Vi er her for å utfordre etablerte sannheter. Vi er her for å gi kraft til de som ønsker å bli best mulig. For oss handler design om ytelse. Det handler om følelsen av å bli dyttet frem når man egentlig er tom. Om å gønne på - uten at noe annnet kommer i veien.

«Vis dæm ryggen», var rådet bestefar Northug ga Petter. Det samme skal vi gjøre med konkurrentene. Slik skal vi utruste folk til å overvinne all motstand.

Petter Northug.

Petter Northug er olympisk mester og 13. ganger verdensmester. Han drives av et brennende konkurranseinstinkt, og produktmerkevaren Northug er basert på hans enorme idrettskarriere i skisporet. Petters nådeløse vinnerinstinkt gjenspeiler seg i detaljene i produktene fra Northug. Kombinasjonen av optimal passform, rått design, robust kvalitet samt teknologiske nyvinninger, sikrer deg maksimal ytelse og legger til rette for at du skal kunne oppnå ditt mål.

Briller.

Northug Eyewear er laget i samarbeid mellom verdensmesteren Petter Northug og den industrielle designeren Bård Eker. Med fokus på kvalitet og en aktiv livsstil er sportsbrillene Northug laget med høy grav av nysgjerrighet og perfeksjonisme. 

Brillene fra Northug er laget med høyt fokus på bruk av bærekraftige materialer. Størstedelen av kolleksjonen er laget av resirkulert fiskegarn. Materialet er like gode som nye, men mye bedre for planeten vår.

I kolleksjonen finner du raske briller innenfor kategoriene Sport og Performance, samt hverdagsbriller i kategorien Lifestyle. 

Les mer

Sokker

Northug sokker er i sin helhet designet i Norge, av et designteam som leverer det ypperste av teknisk design, rettet mot aktive og kresne utøvere. Her er "alt" tenkt på slik at bruksegenskapene er på topp. Disse egenskapene går igjen i all funksjon og detaljer i sokkene fra Northug.

Vi har et stort fokus på optimalisert materiale slik at DU yter best mulig! Derav sokker i Dry-1 materiale. Dry-1 er et teknisk garn med funksjoner som høy fukttransport, slitersterkt materiale og kort tørketid. Hva betyr det for deg som forbruker? Det betyr enkelt å greit: ingen flere gnagsår, ingen klamme føtter og null sokker som sklir ned når du beveger deg!