Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål.

Frakt og levering.

Hvordan foretar jeg en bestilling?

Du velger de produkter du ønsker og legger disse i handlekurven. Deretter fyller du inn detaljer for levering og betaling.

Hvordan vet jeg at dere har mottatt min bestilling?

Du vil motta en ordrebekreftelse på mail

Jeg ønsker å kansellere bestillingen. Hvordan gjør jeg dette?

Kontakt oss på hello@northug.com så raskt som mulig. Alle bestillinger kan annuleres om de ikke allerede er pakket og sendt. Om du ønsker å kansellere når pakken er underveis, må du vente til du har mottatt denne, og deretter returnere den.

Jeg har skrevet feil adresse. Hvordan kan jeg endre?

Jeg har skrevet feil adresse. Hvordan kan jeg endre?

Kan jeg endre bestillingen?

Bare kontakt oss på hello@northug.com og oppgi ditt ordrenummer. Vi kan endre helt frem til bestillingen er pakket og sendt. Varer kan byttes og returneres innen 30 dager etter at varen er mottatt.

Hvilke land sender dere til?

Vi sender over hele verden der hvor DHL Express leverer.

Hvor sender dere fra?

Vi sender fra vårt varelager i Norge. Vi tilbyr levering via Porterbuddy, Postnord Mypack eller DHL Express. Levering med Porterbuddy samme dag gjelder ordre bestilt før kl 13.00 og til gitte postnummer.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet?

Gå inn på Min Konto / Logg på / Glemt passord. Du vil få et auto-generert passord sendt til din registrerte mailadresse. Skulle det oppstå et problem, kan du kontakte oss på hello@northug.com, så hjelper vi deg med et nytt passord.

Må jeg ha en konto for å bestille på nett?

Nei, du trenger ikke opprette konto, men vi anbefaler at du gjør det. Slik kan du følge bestillingen og lagre informasjon slik at neste bestilling går raskere.

Når mottar jeg varene?

Du mottar en bekreftelse med sporingsnummer på mail eller sms. Her kan du følge pakken din helt frem til den dukker opp på døren din, eller er klar for å hentes på et Postnord pick-up sted.

Kan jeg hente varene i butikk?

Ja, det kan du. Postnord leverer til et pick-up sted i nærheten av adressen din. DHL Express leverer rett hjem, men hvis det ikke passer for deg kan du via en sms fra de velge hvilket sted du vil ha den levert til.

Hvordan mottar jeg pakken?

Har du valgt Porterbuddy eller DHL Express blir pakken levert på døren din. Har du valgt Postnord vil pakken bli levert til et pick-up sted i nærheten av deg. Du kan også endre valg hentested når pakken er på vei.

Hvor mye betaler jeg for frakt?

Vi tilbyr gratis frakt over hele verden for alle bestillinger på mer enn 950,- NOK/SEK eller 95 EUR. For bestillinger under dette kan du velge mellom forskjellige fraktalternativer. Porterbuddy 49,- Postnord 69,- DHL Express 99,-. Til utlandet sendes alle pakker med DHL Express og prisen for dette er 7,5 euro.

Hvor mye kommer i tillegg av skatter, avgifter eller importavgifter?

Forsendelser fra northug.com er klassifisert som DTP (Duties and Taxes Paid). Ikke noe kommer i tillegg verken før eller etter at varen er levert.

Når får jeg tilbake pengene?

Når vi har mottatt returnert vare, tilbakebetaler vi på samme måte som du betalte. Merk at evt. fraktkostnader ikke blir refundert. Avhengig av din bank, vil det normalt ta 2-5 virkedager før pengene er tilbake på din konto.

Hvordan sporer jeg pakken?

Så fort bestillingen din er behandlet, vil du få en bekreftelse på mail eller sms med leveringsdetaljer og sporingsnummer.

Produktrelatert.

Hvordan returnerer eller bytter jeg en vare?

Hvis du ønsker å bytte en vare, kan du returnere den du ikke ønsker å beholde, og bestille ny. Ved retur, kontakt hello@northug.com.

Jeg har mottatt en skadet vare, og ønsker å returnere denne.

Vennligst kontakt vår kundeservice på shop@northug.com, så vil du få hjelp. Ikke send noe tilbake til oss uten først å ha vært i kontakt med oss og fått en bekreftelse. Vi trenger å få klarhet i skadeomfanget før vi bestemmer detaljene rundt returforsendelsen.

Jeg har fått en vare i gave. Kan jeg returnere denne?

Ja, hvis den er kjøpt hos northug.com kan du returnere denne innen 14 dager etter at den ble levert av DHL. Vi trenger navnet på bestiller, og at varen er i original stand med alle tags på. Bare kontakt vår kundeservice for avtale.

Hvordan finner jeg rett størrelse på klær?
Hva er Petter Northugs rolle i northug.com

Petter har en aktiv rolle i utvikling og testing av produktene

Jeg er en influenser, kan jeg samarbeide med dere?

Send en mail til hello@northug.com med en link til dine plattformer, så vil vi ta kontakt om du passer til vårt merke og profil.

Hva slags betalingsmetoder aksepterer Northug.com?

Vi aksepterer kredittkort fra alle regioner. For spesifikke land eller områder aksepterer vi også andre metoder, slik som PayPal og VIPPS. Dette er spesifisert ved utsjekk.

Hvilken valuta vil bli benyttet?

Vi benytter den valuta som er spesifisert på websiden for den valgte region.

Når vil beløpet bli trukket?

Når du leverer en bestilling hos oss legger vi inn en autorisasjon på den oppgitte betalingsform, beløpet vil bli midlertidig reservert uten at din konto blir belastet. Dette skjer når pakken sendes. Bestillinger gjennom Pay blir belastet ved bestilling.

Hvorfor blir mitt debet-/kredittkort avvist?

Hvis din bestilling blir avvist ved utsjekk, kan dette skyldes din bankforbindelse. Kontakt din bank eller kortutsteder for nærmere informasjon. Har du ytterligere spørsmål, kontakt oss på hello@northug.com.

Hvordan kan jeg få oppdateringer om Northug?

Følg oss på sosiale medier Facebook / Instagram eller registrer deg for å få vårt nyhetsbrev.

Hvordan kontakter jeg kundesupport?

Send en mail til hello@northug.com eller ring oss på +47 400 57 040.