Northug Briller Performance Collection er laget for deg som stiller høye krav til utstyret.

Northug Solbriller Performance Collection er laget for deg som stiller høye krav til utstyret. Brillene er skapt for prestasjon og har en lang rekke egenskaper som vil forbedre opplevelsen, uansett sport eller aktivitet.

SPORTSBRILLER DESIGNET I NORGE

Northug solbriller performance er designet av norges mest kjente industridesigner, Bård Eker.

Eker er kjent for å ha designet blant annet båtmerket Hydrolift, sportsbilen Koenigsegg og motorsykler for Ducati – alle symboler på slående design kombinert med funksjonalitet i verdensklasse. Disse egenskapene går igjen også i brillene."

"Vi har jobbet tett sammen med Northug om utviklingen av sportsbrillene Performance. Han har mange gode ideer, og vi har virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet."- Bård Eker"

• Performance Optical System
• Unik SwiftClickTM-teknlogigi
• TR90 Ramme (Tåler fra -30 til +35 grader)
• TR gummi med justerbar ståltråd
• Myk, friksjonssfri TPE gummi på endestykke
• Oleofobisk og hydrofobisk behandlet (Vann-og fettavstøtende
• UV resistent
• Anti-dugg
• Scratch-resistance
• Bruddsikkert REVO-linse av polykarbonat

Hvorfor REVO-linser og Tr90 rammer?

Revo-linser er en speillinse som utnytter teknologi for beskyttelse og forbedrer måten vi ser verden på. Vi bruker et eksklusivt, lett, støtsikkert materiale, og påfører deretter en serie unike belegg foran og bak på linsen for å maksimere beskyttelse og ytelse.
TR90 er et termoplastisk materiale som er utrolig slitesterkt, fleksibelt og lett. Rammer laget med TR90 er ekstremt komfortable.

Photocromatic

Northug Photocromatic Lenses justerer mengde lys automatisk etter forholdene. Den dekker beskyttelseskategorien 0-3, hvor linsen går fra å være helt klar til grå etter lysforholdene.

De bruddsikre polykarbonatglassene med hydrofobe, vannavvisende og duggbeskyttende behandlinger overholder CE EN166-standarden. Linsen er godkjent i henhold til CE-krav slik at eventuell skadelig UV blokkeres.

Revo

Linser med Revo-speilglass gir deg en mer sporty look. Northug Revo Lenses gir mer klarhet og kontrast, og gir øynene mer behag enn vanlige UV-linser. De bruddsikre polykarbonatglassene med hydrofobe, vannavvisende og duggbeskyttende behandlinger overholder CE EN166-standarden. Linsen er godkjent i henhold til CE-krav slik at eventuell skadelig UV blokkeres.

Revo Polaroid

Northug Revo Polaroid Lenses har samme gode kvaliteter som speilglasset Revo. Polariserte linser justerer ubehagelige refleksjoner og reduserer gjenskinn, spesielt med hensyn til vannoverflater. Våre linser fjerner gjenskinn i vannet. 

UV

Northug UV Lenses har et stort utvalg av farger, slik at du kan velge hvilket filter du vil se verden gjennom. De tonede linsene hjelper også med å gi forbedret kontrast og vil hjelpe deg i aktivitetene dine. De bruddsikre polykarbonatglassene med hydrofobe, vannavvisende og duggbeskyttende behandlinger overholder CE EN166-standarden. Linsen er godkjent i henhold til CE-krav slik at eventuell skadelig UV blokkeres.

Briller

Sport & Lifestyle

Northug Eyewear har den senere tiden utvidet sortimentet sitt fra sportsbrillene Performance til kategoriene sport og lifestyle. Uansett hvilket behov du har til solbrillene dine har Northug Eyewear noe for deg. De raske brillene Sunsetter koster kun 799,- 

Northug Sunsetter har en god og tidsriktig fasong med en litt større ramme. Underrammen byttes lett ut med klype, og looken forandres da fort.  Sunsetter har anti-dugg linse som passer til alle slags solforhold, og med justerbare stenger og tretrinns neseklype tilpasser du enkelt brillen til eget ansikt. 

Hverdagsbrillene Daycruiser og Streetcruiser er laget av resirkulert fiskegarn, og kommer både med og uten polariserte linser. Solbriller du kan trygt kan bruke på litt roligere dager.